menu
Word Lid
De fratsen van 8710 "Het biertje te veel"
Zoals vaak is dit maar een deeltje van wat er werkelijk gaande is.

Steeds opnieuw komen er nieuwe bizarre verhalen bij die de partij team 8710 ondertussen stilletjesaan rijk is. Na de coup en agressieve overname van de facebookpagina met bijhorende gekaapte volgers van CD&V Wielsbeke, gaan ze nu voluit voor een nieuwe episode. Het afhuren van een zaal onder de naam van hun oude partij CD&V en dit waarschijnlijk in een verwoede poging om geen zaalhuur te moeten betalen, aangezien team 8710 nog niet erkend is als vereniging.

Uiteraard nemen we hier als afdeling niet expliciet het woord "fraude" in de mond, maar iedereen kan aannemen dat dit potje stinkt of op zijn minst onfris ruikt. Waarom de oppositie nu zo streng is? Dat komt door het feit dat in het verleden door die zelfde personen werd opgetreden als een strenge "scheidsrechter", waarbij elke kleine overtreding meermaals met een boete of beschuldigd vingertje werd gewezen naar verenigingen die zich niet hielden aan de strikte regels, om dan nu vervolgens zelf in de fout te gaan met als flauw excuus "we hebben deze dranken gewonnen, dus we zien er geen graten in". Dit gedrag getuigt van hoogmoed en een je mon fous mentaliteit. Tenslotte hebben ze als verkozenen van het volk een voorbeeldfunctie en moeten ze hun eigen wetten naleven. Gelijk welke politieke strekking, de inwoners van Wielsbeke willen een beter, veilig en aangenaam Wielsbeke.

In de toekomst zal Vlaams Belang Wielsbeke dan ook met argusogen waarnemen wat er verder gebeurt rond de fratsen van 8710 en wanpraktijken als deze blijvend aankaarten. Dit is een gemeente als Wielsbeke onwaardig.

Dit kan anders en moet (stukken) beter!

https://www.hln.be/.../meerderheid-drinkt-eigen-bier.../...

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF